Hoe nieuw is het nieuwe normaal?

Over aanraken en aangeraakt worden. 

Meld je aan voor de Masterclass Haptonomie met Ted Troost. 

Dit najaar organiseren we voor het achtste jaar op rij een reeks Masterclasses Haptonomie. Onder leiding van Ted Troost en Eric Elbers verkennen we ‘Het nieuwe normaal’. Hoe kunnen we de inzichten en praktische toepassing van de haptonomie inzetten om zelf veerkrachtig en vitaal te blijven? Wat kunnen we betekenen voor de mensen om ons heen? In drie bijeenkomsten besteden we nadrukkelijk aandacht aan zowel de theorie als de praktijk. In het centraal gelegen Hotel Houten steken we de handen uit de mouwen. Laad je weer eens helemaal op, doorbreek de eenzaamheid van het computerscherm en het thuiswerken en inspireer elkaar. 

Het programma wordt gegeven in kleine groepen van zo’n vijftien deelnemers. Dit unieke programma bestaat uit drie dagen met telkens een tussentijd van een maand om zo de opgedane ervaring goed te kunnen integreren. 

De kosten voor het 3-daagse programma bedragen € 995 excl. btw. Hierin is alles inbegrepen: de kosten van de trainers, de huur van de locatie, de materialen en de catering.

Aan deze Masterclass is afgelopen jaar 37 accreditatiepunten toegekend door de Vereniging van Haptotherapeuten. De accreditatie-aanvraag voor 2021 is in behandeling. 

Wanneer je aangesloten bent bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) kun je je behaalde certificaat uploaden op je persoonlijke pagina. Voor deze driedaagse Masterclass levert dit 12 PE punten op.

Inschrijving staat open voor haptonomen en -therapeuten en ook voor ondernemers, consultants, HR-managers en andere belangstellenden. 

De Masterclasses zijn gepland op:

Groep A: woensdagen 29 september, 3 november, 1 december 2021 (VOL)

Groep B: donderdagen 30 september, 4 november, 2 december 2021 (VOL)

Voel je welkom je aan te melden. Plaatsing op volgorde van binnenkomst, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Update 9 augustus: De groepen zitten helaas allebei vol. Gezien de overweldigende belangstelling proberen we nog een nieuwe groep te organiseren. Laat het ons weten als je daarvoor belangstelling hebt. Je ontvangt dan als eerste bericht wanneer we een volgende Masterclass inplannen.

TRAINERS

Ted Troost en Eric Elbers

ted-troost

Ted Troost heeft al meer dan vijftig jaar een volle agenda en is nog altijd vitaal en fris van geest. Voelen is voor hem als ademen: hij doet niet anders. Kom bij Ted niet aan met praatjes of ingewikkelde theorieën. Ted spreekt met zijn handen. Hij neemt vlijmscherp waar, beheerst de gave van een ‘goede’ aanraking en weet er – als Rotterdammer – doodgewone woorden aan te geven. Ted werkt met topsporters en managers en wordt ook nog steeds gevonden door mensen, die even niet meer weten hoe ze (zich) goed moeten voelen.

eric-elbers-haptonoom-trainer

Eric Elbers werkt sinds twintig jaar nauw met Ted samen. Hij komt uit het bedrijfsleven en leerde het haptische vak in de praktijk van Ted. Eric combineert denken en voelen. Bij hemzelf en bij zijn opdrachtgevers. Voor directieleden, managers en specialisten maakt hij trainingen op maat. Er is hierin aandacht voor zowel ‘harde’ resultaten als voor de ‘zachte’ menskant van het bedrijf. Eric doet onderzoek naar de relatie tussen veerkracht en haptonomie.

Meld je aan

    Heb je vragen?

    Get in touch.