Hoe draagt voelen bij aan veerkracht & vitaliteit?

Meld je aan voor de Masterclass Haptonomie met Ted Troost. In deze Masterclass staat aanraken, aangeraakt worden en verbinden centraal. We werken in kleine groepen aan de hand van eigen casuïstiek.

Fris en vitaal zijn in je leven en op je werk? En dat ook blijven? Over veerkracht beschikken als je op de proef wordt gesteld? Hoe zorg je daarvoor? Voor jezelf en voor de mensen, die je ontmoet in je praktijk of op je werk? Daarover gaat de Masterclass Haptonomie, georganiseerd in het fraaie Bilderberg Hotel in Garderen.

Het programma wordt gegeven in kleine groepen van zo’n vijftien deelnemers. Dit unieke programma bestaat uit drie dagen met telkens een tussentijd van een maand om zo de opgedane ervaring goed te kunnen integreren. 

De kosten voor het 3-daagse programma bedragen € 995 excl. btw. Hierin is alles inbegrepen: de kosten van de trainers, de huur van de locatie, de materialen en de catering.

Aan deze Masterclass zijn 37 accreditatiepunten toegekend door de Vereniging van Haptotherapeuten. 

Of je nu haptonoom of haptotherapeut bent, ander lichaamsgericht werk doet, werkzaam bent in de zorg of een functie vervult binnen het bedrijfsleven: voel je welkom. Als je wilt werken aan je tastzin, je eigen vaardigheden en vooral als je nieuwe inspiratie wilt opdoen.

Om jullie tegemoet te komen is er een nieuwe Masterclass gepland. In de volgende groepen is ruimte voor deelnemers: 

Groep A: vrijdagen 4 december 2020, 29 januari 2021 en 5 maart 2021. DEZE GROEP IS VOL!

Groep C: woensdagen 30 september,  2 december 2020 en 27 januari 2021.  DEZE GROEP IS VOL!

Groep D: donderdagen 1 oktober, 3 december 2020 en 28 januari 2021.  DEZE GROEP IS VOL! 

Voel je welkom je aan te melden. We plaatsen je met plezier op een wachtlijst. Je ontvangt dan als eerste bericht wanneer we in 2021 een Masterclass inplannen. 

TRAINERS

Ted Troost en Eric Elbers

ted-troost

Ted Troost heeft al meer dan vijftig jaar een volle agenda en is nog altijd vitaal en fris van geest. Voelen is voor hem als ademen: hij doet niet anders. Kom bij Ted niet aan met praatjes of ingewikkelde theorieën. Ted spreekt met zijn handen. Hij neemt vlijmscherp waar, beheerst de gave van een ‘goede’ aanraking en weet er – als Rotterdammer – doodgewone woorden aan te geven. Ted werkt met topsporters en managers en wordt ook nog steeds gevonden door mensen, die even niet meer weten hoe ze (zich) goed moeten voelen.

eric-elbers-haptonoom-trainer

Eric Elbers werkt sinds twintig jaar nauw met Ted samen. Hij komt uit het bedrijfsleven en leerde het haptische vak in de praktijk van Ted. Eric combineert denken en voelen. Bij hemzelf en bij zijn opdrachtgevers. Voor directieleden, managers en specialisten maakt hij trainingen op maat. Er is hierin aandacht voor zowel ‘harde’ resultaten als voor de ‘zachte’ menskant van het bedrijf. Eric doet onderzoek naar de relatie tussen veerkracht en haptonomie.

Meld je aan

Heb je vragen?

Get in touch.