Werken op afstand

hoe inzicht in gedragsvoorkeuren helpt.

E-book

Het is voor iedereen echt even wennen om te werken op afstand. We hebben allemaal onze eigen manieren om ons aan te passen op de nieuwe, tijdelijke werkelijkheid. Lees in bijgaand e-book van Insights Discovery hoe die werkelijkheden er voor verschillende mensen uit kunnen zien. 

 

Jouw eigen persoonlijkheidsprofiel?

Benieuwd naar je eigen persoonlijkheidsprofiel? Neem dan contact met me op. Voor particulieren geldt tot 1 juli 2020 een aanbod voor 149 euro, inclusief BTW. Je ontvangt dan een vragenlijst en enkele dagen later een prachtig profiel van 26 pagina’s, boordevol informatie over jouw gedragsvoorkeuren. Jouw eigen bijsluiter!

Inspiratie in je mailbox?​ Meld je aan en ontvang onze nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.