Een ontmoeting met Ted Troost en Eric Elbers: over leven, dood, vriendschap, verbinding en het belang van haptonomie

Haptotherapie in de praktijk – met Esther Molenaar

ERIC ELBERS

Na het volgen van onze masterclass haptonomie wist Esther Molenaar het al vrij snel: “deze mannen hebben een hele bijzondere vriendschap”. Na een enthousiast ‘ja leuk!’ op haar vraag of ze ons mocht interviewen voor de podcast kwam ze in januari 2023 bij ons op bezoek: “Wat volgde was een prachtige ontmoeting met Eric en Ted. Samen stippen we diverse haptonomie-onderwerpen aan zoals leven, dood, vriendschap, verbinding, het verschil tussen voelen en gevoel en het belang van haptonomie in de samenleving. Ik nodig je uit om met ons mee te voelen!”

Beluister de aflevering via Spotify

Inspiratie in je mailbox?​ Meld je aan en ontvang onze nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.