MEDIA

In gesprek met Ted Troost en Eric Elbers

Vier redactieleden van Haptonomisch Contact volgden in het najaar van 2021 onze Masterclass Haptonomie. We gingen met ze in gesprek over haptonomie, onze samenwerking, voelen en de masterclass. Lees hier het artikel (Haptonomisch Contact 2022-1).

Podcast: Een ontmoeting met Ted Troost en Eric Elbers

Masterclass-deelnemer Esther Molenaar interviewde ons voor haar podcast over Haptotherapie. Beluister de aflevering waarin we in gesprek gaan over diverse haptonomie-onderwerpen aan zoals leven, dood, vriendschap, verbinding, het verschil tussen voelen en gevoel en het belang van haptonomie in de samenleving.

 

Locatie: Hotel van der Valk in Houten

Tijden: 09:30 – 16:30 uur

Data (twee groepen):

Groep A: 6 april, 11 mei en 8 juni 2023 [VOL]

Groep B: 7 april, 12 mei en 9 juni 2023 [VOL]

Groep C: 25 mei, 26 mei en 23 juni 2023 [VOL]

 

Het programma is geaccrediteerd door de VVH.

Kosten: € 1.045, — (exclusief btw) voor het hele programma, inclusief alle locatiekosten en materialen.

 *Bij voldoende animo worden er extra groepen georganiseerd. Als je hiervoor belangstelling hebt, kun je je via het inschrijfformulier aanmelden voor de wachtlijst.

Inschrijven? Meld je aan via het inschrijfformulier:

 

Meld je aan

  TRAINERS

  Ted Troost en Eric Elbers

  ted-troost

  Ted Troost heeft al meer dan vijftig jaar een volle agenda en is nog altijd vitaal en fris van geest. Voelen is voor hem als ademen: hij doet niet anders. Kom bij Ted niet aan met praatjes of ingewikkelde theorieën. Ted spreekt met zijn handen. Hij neemt vlijmscherp waar, beheerst de gave van een ‘goede’ aanraking en weet er – als Rotterdammer – doodgewone woorden aan te geven. Ted werkt met topsporters en managers en wordt ook nog steeds gevonden door mensen, die even niet meer weten hoe ze (zich) goed moeten voelen.

  eric-elbers-haptonoom-trainer

  Eric Elbers werkt sinds twintig jaar nauw met Ted samen. Hij komt uit het bedrijfsleven en leerde het haptische vak in de praktijk van Ted. Eric combineert denken en voelen. Bij hemzelf en bij zijn opdrachtgevers. Voor directieleden, managers en specialisten maakt hij trainingen op maat. Er is hierin aandacht voor zowel ‘harde’ resultaten als voor de ‘zachte’ menskant van het bedrijf. Eric doet onderzoek naar de relatie tussen veerkracht en haptonomie.

  Heb je vragen?

  Get in touch.